Hoe kunnen wij U helpen ?

C&V Family Office staat als onafhankelijk vermogensadviseur bekend als een huis van vertrouwen en  integriteit. Wij delen als multidisciplinair team elke dag onze kennis en ervaring om onze cliënten beter te kunnen helpen. 

Zoekt U een vertrouwenspersoon waarmee u alles kan bespreken en nog meer aan kan vragen ? Iemand die luistert en heldere taal spreekt ? Zoekt U een senior professional als onpartijdige sparring partner voor de toekomst van uw vermogen ? Heeft U en uw familie nood aan een successieplanning die rekening houdt met tal van scenario's ?  Los van alle tegenstrijdige belangen en niet gebonden aan banken of andere financiële stakeholders?

Of zoekt u een interim manager met een no nonsense aanpak om uw onderneming in goede banen te leiden voor de toekomst ? Analyseren met het oog op een goede synthese, professioneel en empatisch to the point komen, daar staat C&V Family Office voor.

Wie zijn we ? Wij zijn een team van fiscalisten, juristen en economisten en bekijken uw privé-vermogen én uw ondernemingen doorheen een economische, juridische, fiscale, psychologische én onafhankelijke bril, waardoor u bent verzekerd van de beste strategie.

Onze uitdaging als multi-family office is één samenhangend geheel te maken van het werk van uw bankier, uw accountant, uw advocaat, uw notaris,... kortom stevige coördinatie en bijsturing waar nodig ; zodat u opnieuw meer tijd heeft om U te focussen op uw toekomstplannen en tijd voor ... gemoedsrust !

Voor alle duidelijkheid : financiële – en verzekeringsproducten verkopen wij niet... wij adviseren met kennis van zaken. En dat is een groot verschil in aanpak en ... resultaat.

Elk vermogen haalt abolute meerwaarde uit de globale,coherente aanpak die wij u aanbieden. Zo houdt u meer tijd over om aan het succes van uw zaak te werken.

Wij staan U graag te woord tijdens een vrijblijvend gesprek, om te achterhalen hoe wij U eventueel kunnen helpen.

Kristof Verhoeven

info@cvfamilyoffice.be