Familiale prive vermogens

"Van generatiesprong, waarbij ik via mijn testament mijn kleinkinderen betrek, had ik nog niet gehoord tot ik bij C&V Family Office te rade ging. Ik ben erg tevreden met de hulp bij de opmaak van mijn testament. Het is een eenvoudige oplossing die ik goed begrijp en waarbij ik me goed voel. Beide aspecten vind ik erg belangrijk. Thérèse."

"Ik was aangenaam verrast dat een “family” office inderdaad de “familiale” en persoonlijke aspecten bij successieplanning als uitgangspunt nemen. Vooral de familiale belangen en gevoelens werden vooraf grondig besproken en geanalyseerd alvorens een fiscale oplossing werd uitgedokterd. Het gaat ten slotte over familie, waar zeker niet alles louter zakelijk moet bekeken worden. Walter."

"Ik ben tweemaal gehuwd en wens ook de dochters kinderen van mijn nieuwe partner te betrekken in mijn erfenis. In afwachting van de goedkeuring van mijn aanvraag tot stiefkind-adoptie heb ik reeds een sluitend testament opgemaakt. De adviseurs van C&V Family Office waren erg duidelijk en discreet in hun aanpak en hebben me bovendien de moed gegeven om dit alles met mijn eigen kinderen te bespreken… En dat is erg goed meegevallen. Met dank. Fernand."

"Mijn vrouw Mia en ik hebben twee zonen, Rik en Bart. Rik is zwaar gehandicapt en verblijft tijdens de week in een instelling. De mensen van C&V Family Office hebben met geduld en medeleven ons verhaal beluisterd om aansluitend op een efficiënte en duidelijke manier onze financiële zaken beter gestructureerd en geoptimaliseerd. Zo hebben we een doordachte successieplanning gerealiseerd in het belang van Rik en de rest van de familie. René."